topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske oksekødstacos

Mexicanske oksekødstacos

med cajunkrydret smør og sprød rødkålsslaw

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegt oksekød, rødkålsslaw med gulerod, pico de gallo med rødløg, tomat og koriander og cajun-limesmør med hvidløg.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

2 stk

Gulerod

1 stk

Lime

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4020 kJ
Kalorier (kcal)961 kcal
Fedt59.4 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat69.4 g
Sukker15.2 g
Protein32.9 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav cajun-limesmør
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime i både.

Smelt smør [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, rør rundt, og overfør til en lille skål.

Lav rødkålsslaw
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Lav pico de gallo
3

Hak tomat, rødløg og koriander fint.

Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en lille skål.

TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med Tex-Mex og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, kød og pico de gallo.

Top med cajun-limesmør.