HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Halloumibowl
topBanner
Mexicansk halloumibowl

Mexicansk halloumibowl

med majsrørte ris og spicy kålsalat

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, og vi byder på masser af krydrede og lækre ingredienser! Vi steger halloumi sammen med vores fantastiske Tex-Mex krydderiblanding, der giver osten en helt ny dimension! Vi serverer halloumi med fyldig og farverig majsris med tomat og lime, og en spicy kålsalat med koriander og jalapeños.

Tags:VegetariskStærkHurtig
Allergener:ægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Jorden Rundt

(Indeholderæg, sennep)

150 g

Basmatiris

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

5 g

Tex-Mex

150 g

Spidskål, skåret

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeño

150 g

Majs

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3222.9351 kJ
Kalorier (kcal)770.3 kcal
Fedt31.3405 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat80.279 g
Sukker11.6 g
Protein35.0465 g
Salt5.4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, Jorden Rundt og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver (3 pr. person), og krydr med Tex-Mex. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 5-6 min.

3

Flæk jalapeño på langs, og fjern kerner. Hak halvdelen fint, og skær resten i tynde skiver. Hak koriander groft. Masser spidskål med salt* [¼ tsk | ½ tsk] i en skål i 30 sek, eller indtil mør. Tilsæt hakket jalapeño og halvdelen af koriander. TIP: Server jalapeñoen ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.

4

Riv limeskal, og skær lime i både. Skær tomat 1 cm tern. Hæld væde fra majs.

5

Bland majs, tomat, limeskal og et stort skvæt limesaft i gryden med færdigkogt ris. 

6

Anret majsris, halloumi og kålsalat i dybe tallerkener. Drys med resterende koriander. Server med fraiche, resterende limebåde og skivet jalapeño