Skip to main content
Marokkansk kylling
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med lun bulgursalat og let hummusdressing

I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Sesam
Nøtter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Saha-Ras

2 stk

Tomat

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Peberfrugt

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Citron

50 g

Hummus

(Indeholder: Sesam)

½ stk

Rødløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)545 kcal
Energi (kJ)2280 kJ
Fedt16.4 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat42.7 g
Sukker11.3 g
Kostfibre13 g
Protein46.1 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl], kyllingebouillon og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Hak tomat, peberfrugt og rødløg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær citron i både.

Skyl spinat, og hak groft. 

Forbered kylling
2

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv. 

Vend kylling med Saha-Ras, en smule olivenolie, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland hummusdressing
4

Imens hak mandler groft.

Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland bulgursalat
5

Bland spinat, tomat, rødløg, peberfrugt, bulgur, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og eventuelt en smule olivenolie i en skål. 

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener.

Top salat med mandler.

Server med hummusdressing og citronbåde.