Marokkansk kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med lun bulgursalat og let hummusdressing

I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Sesam
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Saha-Ras

2 stk

Tomat

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Peberfrugt

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Citron

50 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

½ stk

Rødløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)549 kcal
Energi (kJ)2298 kJ
Fedt16.72 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat43.76 g
Sukker12.4 g
Protein46.49 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Forbered råvarer
2

Hak tomat og rødløg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær citron i både.

Hak peberfrugt fint.

Skyl spinat, og hak groft.

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv. 

Vend kylling med Saha-Ras, en smule olivenolie, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland hummusdressing
4

Hak mandler groft.

Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland bulgursalat
5

Bland spinat, tomat, rødløg, peberfrugt, bulgur, et skvæt citronsaft, salt [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber og eventuelt en smule olivenolie i en skål.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener.

Drys med mandler.

Server med hummusdressing og citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image