HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarokkansk Kylling
topBanner
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med lun bulgursalat og let hummusdressing

I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:glutensesamnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Saha-Ras

2 stk

Tomat

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rød peberfrugt

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Hummus

(Indeholdersesam)

½ stk

Rødløg

60 g

Spinat

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 4)

¼ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)549.325 kcal
Energi (kJ)2298.376 kJ
Fedt16.7205 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat44.513 g
Sukker12.4 g
Protein46.4905 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær citron i både. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat, og hak groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.

3

Vend kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie*, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Bland spinat, tomat, rødløg, peberfrugt, bulgur, et skvæt citronsaft og eventuelt en smule olivenolie* i en skål. Smag til med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.

6

Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Drys med mandler. Server med hummusdressing og citronbåde.