I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Saha-Ras
4 g
Kyllingebouillon
2 stk
Tomat
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
1 stk
Peberfrugt
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Citron, økologisk
50 g
Hummus
(Indeholder Sesam)
½ stk
Rødløg
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 4)
Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.
Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær citron i både. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat, og hak groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.
Vend kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Bland spinat, tomat, rødløg, peberfrugt, bulgur og et skvæt citronsaft i en skål, og smag til med salt* og peber*.
Skær kylling i skiver. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.
Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Top med mandler og et skvæt citronsaft. Dryp med hummusdressing.