Marokkansk kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med hummusdressing og bulgursalat

I aften fylder vi tallerkenerne med masser af lækkerier. En farverig og lækker salat lavet af spinat, tomater, rødløg, peberfrugt og bulgur, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med Saha-Ras, en krydderiblanding, der byder på en fantastisk smagskavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Nødder
Hvede
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tomat

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

1 stk

Peberfrugt

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

½ stk

Rødløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)549 kcal
Energi (kJ)2297 kJ
Fedt16.64 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat43.56 g
Sukker12.4 g
Protein46.59 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Forbered råvarer
2

Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær citron i både. Hak peberfrugt fint. Skyl spinat, og hak groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt), og skær igennem med en skarp kniv.

Steg kylling
3

Vend kylling, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland hummusdressing
4

Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft, vand* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bland bulgursalat
5

Bland spinat, tomat, rødløg, peberfrugt, bulgur og et skvæt citronsaft i en skål, og smag til med salt* og peber*. 

Skær kylling i skiver. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Server
6

Anret kylling og bulgursalat i dybe tallerkener. Top med mandler og et skvæt citronsaft. Dryp med hummusdressing.