Tikka masala-grillost i naanbrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tikka masala-grillost i naanbrød

Tikka masala-grillost i naanbrød

2 serveringer | med abrikoschutney og yoghurtdressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne fyldige frokostsandwich er inspireret af det indiske køkken og består af lunt naanbrød, som vi fylder med stegt tikka masala-krydret grillost og rødløg glaseret i abrikosgchutney. Sammen med salat og frisk og syrlig yoghurtdressing er denne naansandwich et hurtigt og velsmagende måltid.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

100 g

Romainesalat

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

30 g

Tikka masala

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3481 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat83.2 g
Sukker20 g
Protein36.8 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Varm brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 
Pak naanbrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. 

TIP: Vores naanbrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Steg grillost
2

Skær grillost i 2 cm tern.
Bland grillost og Tikka Masala i en mellemstor skål.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost, rødløg og salt i 4-5 min, eller indtil gylden.
Tilsæt abrikoschutney, og vend rundt til osten er dækket.
Overfør til en tallerken. 

Forbered fyld
3

Imens, skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Fordel yoghurt i midten af naanbrød. 
Top den ene side af naanbrød med salat, grillost og løg, og luk den anden side henover til en sandwich.