Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag laver vi en skøn sandwich med hele salatblade, og en cremet hjemmelavet rejesalat med stegte rejer, crème fraiche, mayonnaise, rødløg og dild.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Dild
½ stk
Rødløg
1 stk
Salat
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær et snit i brød, placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og bag i 7-8 min, indtil sprød.
TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Steg rejer i 1-2 min, indtil gyldne og gennemstegte, og krydr med salt og peber.
Overfør til en skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Hak dild og rødløg [1/2 stk] fint på et andet skærebræt.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Vend crème fraiche, mayonnaise, rødløg, dild, salt [1/2 tsk] og et nip peber i skålen med rejer.
Fyld brød med rejesalat og salatblade.