Sandwich med cremet rejesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich med cremet rejesalat

Sandwich med cremet rejesalat

2 portioner | med dilddressing med crème fraiche

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag laver vi en skøn sandwich med hele salatblade, og en cremet hjemmelavet rejesalat med stegte rejer, crème fraiche, mayonnaise, rødløg og dild.

Allergener:
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Dild

½ stk

Rødløg

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2765 kJ
Kalorier (kcal)661 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker9.4 g
Protein21.4 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stor pande

Fremgangsmåde

Varm brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær et snit i brød, placer med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og bag i 7-8 min, indtil sprød.

TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

 

 Steg rejer
2

Steg rejer i 1-2 min, indtil gyldne og gennemstegte, og krydr med salt og peber. 

Overfør til en skål. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. 

Lav rejesalat
3

Hak dild og rødløg [1/2 stk] fint på et andet skærebræt. 

Skyl salat. 

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Vend crème fraiche, mayonnaise, rødløg, dild, salt [1/2 tsk] og et nip peber i skålen med rejer.

Server
4

Fyld brød med rejesalat og salatblade. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image