
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Gulerodskage er en klassisk kage som de fleste elsker. Vi har lavet en spændende opskrift på pandekager, inspirerede af den skønne kage. Vi laver pandekager med gulerod i dejen, og topper dem med en frosting med flormelis, flødeost og lime, og revne gulerødder.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder: Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nøtter, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
150 g
Flødeost
(Indeholder: Mælk)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nøtter, Byg, Spelt, Khorasanhvede, Æg, Hvede, Gluten, Mælk)
1 stk
Gulerod
½ stk
Citrusfrugt
20 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
5 efter behov
Vand (trin 1)
2 spsk
Smør (trin 2)

Riv gulerod (uskrællet) groft, kom halvdelen i en stor skål, og stil til side.
Pisk vand [5 dl], pandekagemiks og resterende gulerod i i en stor skål, indtil glat.

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Rist valnødder i 3-4 min, indtil gyldne, og hak groft.
Halver lime.
Bland flødeost, limejuice [1 tsk] og flormelis i en mellemstor skål.

Anret pandekager på tallerkener.
Top med frosting og revet gulerod.
Drys med valnødder.