Marineret steakburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret steakburger og pestodressing

Marineret steakburger og pestodressing

med ovnbagte fritter og karamelliserede løg

Så blev det weekend, og familien skal forkæles med fantastiske steakburgers. Kødet får en spændende smag af at blive marineret i balsamico, inden det steges til perfektion. Vi bygger vores burgers med pestodressing, kød, karamelliserede løg, rucola og tomatskiver, og serverer dem med hvidløgskrydrede fritter.

Allergener:
Sulfitter
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Cremet pestodressing

20 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4164 kJ
Kalorier (kcal)995 kcal
Fedt47.9 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat96.4 g
Sukker16.4 g
Protein44.6 g
Salt1.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, krydr med et nip salt, og vend med balsamico i en skål.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Forbered råvarer
3

Skær tomat i tynde skiver.

Del boller på midten.

Skyl rucola [1/2 pose, 4P].

Steg bøffer
4

Opvarm i en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på høj varme.

Steg bøffer (uden marinade) i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, tilsæt marinade, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Varm boller 
5

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage. 

Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med salt og peber.

Server
6

Smør boller med en smule pestodressing.

Fyld med bøffer, rødløg, rucola og tomat.

Server med fritter og resterende pestodressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image