Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Marineret steak og sød sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret steak og sød sennepssauce

Marineret steak og sød sennepssauce

med varm kartoffelsalat og græsk salatost

Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt Angus Striploin med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i Panamad-krydderi, før de steges til perfektion! Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, græskarkerner og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citron- og honningdressing!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Dild

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Zucchini

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12.5 g

Honning

½ stk

Citron, økologisk

4 g

Panamad

1 pakke

Græskarkerner

300 g

Angus Striploin

400 g

Små kartofler

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1060 kcal
Energi (kJ)4434 kJ
Fedt75.51 g
Mættet fedt28.6 g
Kulhydrat43.54 g
Sukker8.7 g
Protein48.46 g
Salt2.1 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Mariner kød
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Bland Panamad og en smule olivenolie* i en skål. Vend bøffer i skålen, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bag kartofler
2

Halver kartofler (uskrællet). Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [1 spsk I 2 spsk], krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke skiver. Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.

Bland honningdressing
3

Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, sennep, honning [1/2 pakke, 2P], et nip citronskal, og et skvæt citronsaft i en skål. Smag til med salt*, peber* og citronsaft. Opvarm en stor stegepande på høj varme. Rist græskarkerner i 1-2 min, og overfør til en lille skål.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg bøfferne i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Lav kartoffelsalat
5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak dild groft. Tilsæt spinat, dild, græskarkerner og salatost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.

Server
6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Dryp med honningdressing. Server med resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image