Skip to main content
Mandelpaneret svinemørbrad
Mandelpaneret svinemørbrad

Mandelpaneret svinemørbrad

med ovnbagte grøntsager og sennepsdressing

Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi på en lækker kombination af råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte grøntsager får selskab i ovnen af mandelpaneret svinemørbrad! Vi serverer kød og grøntsager vendt med frisk spinat med en cremet sennepsdressing med fraiche og hvidløg!

Tags:
Mere grønt
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Sennep
Mælk
Nøtter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

250 g

Svinemørbrad

4 g

Bouillon

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

2 stk

Pastinak

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2215 kJ
Kalorier (kcal)529 kcal
Fedt22.1 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat45.1 g
Sukker22.1 g
Protein36 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med et nip salt.

Skær gulerod, pastinak (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern, og rødløg i 2 cm både.

Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm tern.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med bouillon, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Paner svinemørbrad
2

Imens, hak mandler fint, og fordel på en tallerken.

Vend svinemørbrad i mandler.

TIP: Knus mandlerne i pakken med en kagerulle. - Jo mindre stykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Ovnbag svinemørbrad
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun svinemørbrad i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sennepsdressing
4

Imens, skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Brug mindre sennep, hvis du foretrækker en mildere dressing.

Tilsæt spinat
5

Vend bagte grøntsager med spinat, olivenolie og et nip salt og peber på bagepladen.

Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.

Server
6

Anret grøntsager på tallerkener.

Top med svinemørbrad.

Dryp med sennepsdressing.