Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi på en lækker kombination af råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte grøntsager får selskab i ovnen af mandelpaneret svinemørbrad! Vi serverer kød og grøntsager vendt med frisk spinat med en cremet sennepsdressing med fraiche og hvidløg!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 g
Grov sennep
75 ml
Fraiche
250 g
Svinemørbrad
4 g
Kyllingebouillon
½ stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
60 g
Spinat
1 stk
Knoldselleri
2 stk
Pastinak
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med et nip salt.
Skær gulerod, pastinak (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern, og rødløg i 2 cm både.
Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm tern.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med kyllingebouillon, salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, hak mandler fint, og fordel på en tallerken.
Vend svinemørbrad i mandler.
TIP: Knus mandlerne i pakken med en kagerulle. - Jo mindre stykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun svinemørbrad i 2 min på hver side.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Brug mindre sennep, hvis du foretrækker en mildere dressing.
Vend bagte grøntsager med spinat, olivenolie og et nip salt og peber på bagepladen.
Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.
Anret grøntsager på tallerkener.
Top med svinemørbrad.
Dryp med sennepsdressing.