Mandelpaneret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mandelpaneret svinemørbrad

Mandelpaneret svinemørbrad

med ovnbagte grøntsager og sennepsdressing

Dejlig weekendmad, eller hverdagsluksus? Du bestemmer. Her byder vi nemlig på en kombination af fantastiske råvarer, som tilberedes på en festlig måde. Ovnbagte kartofler, zucchini, gulerod og løg får selskab i ovnen af ​​saftig mandelpaneret svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet sennepsdressing med yoghurt og hvidløg.

Tags:
Kalorielet
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Nødder
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Rødløg

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

400 g

Små kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2450 kJ
Kalorier (kcal)586 kcal
Fedt25.3 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat46.8 g
Sukker15.7 g
Protein36.6 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med salt.

Skær gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern, rødløg i 2 cm både og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med kyllingebouillon, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Paner svinemørbrad
2

Imens, hak mandler fint, og fordel på en tallerken. 

Vend svinemørbrad i mandler. 

TIP: Knus mandlerne i pakken med en kagerulle. - Jo mindre stykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Bag svinemørbrad
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun svinemørbrad i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sennepsdressing
4

Imens, skyl spinat. 

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.  

TIP: Brug mindre sennep, hvis du foretrækker en mildere dressing.

Tilsæt spinat
5

Vend bagte grøntsager med spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber på bagepladen.

Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.

Server
6

Anret grøntsager på tallerkener.

Top med svinemørbrad.

Dryp med sennepsdressing.