Dejlig weekendmad, eller hverdagsluksus? Du bestemmer. Her byder vi nemlig på en kombination af fantastiske råvarer, som tilberedes på en festlig måde. Ovnbagte kartofler, zucchini, gulerod og løg får selskab i ovnen af saftig mandelpaneret svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet sennepsdressing med yoghurt og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
1 stk
Gulerod
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Rødløg
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
400 g
Små kartofler
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Peberfrugt
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med et nip salt.
Skær gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern, rødløg i 2 cm både og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med kyllingebouillon, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, hak mandler fint, og fordel på en tallerken.
Vend svinemørbrad i mandler.
TIP: Knus mandlerne i pakken med en kagerulle. - Jo mindre stykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Brun svinemørbrad i 2 min på hver side.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Imens, skyl spinat.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland hvidløg, fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Brug mindre sennep, hvis du foretrækker en mildere dressing.
Vend bagte grøntsager med spinat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber på bagepladen.
Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.
Anret grøntsager på tallerkener.
Top med svinemørbrad.
Dryp med sennepsdressing.