Malaysisk kyllingelaksa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Malaysisk kyllingelaksa

Malaysisk kyllingelaksa

med hvidløgskogte jasminris og sprød pak choi

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksekrydderiblanding, og byd familien på en ægte smagsoplevelse. Som du kan se på billedet, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

300 g

Kyllingebryststrimler

250 ml

Kokosmælk

4 g

Curry-on

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)804 kcal
Energi (kJ)3364 kJ
Fedt35.2 g
Mættet fedt22.6 g
Kulhydrat72.7 g
Sukker8.8 g
Protein46.1 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] med en smule olivenolie i en gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Hak pak choi fint. 

Skær lime i både.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med et nip salt, og steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg peberfrugt
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg peberfrugt med Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min, eller indtil mør.

Lav laksa
5

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, et skvæt limesaft og kylling, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener.

Server med resterende limebåde.