HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMalaysisk Kyllingelaksa
topBanner
Malaysisk kyllingelaksa

Malaysisk kyllingelaksa

med hvidløgskogte jasminris og sprød pak choi

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksakrydderiblanding. Som du kan se, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

200 g

Pak choi

1 stk

Lime, økologisk

300 g

Kyllingebryst, strimler

200 ml

Kokosmælk

4 g

Curry-on

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2873.2576 kJ
Kalorier (kcal)686.725 kcal
Fedt20.882 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat77.0361 g
Sukker9.9 g
Protein46.6545 g
Salt4.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

2

Hak peberfrugt groft. Hak pak choi groft. Skær lime i både.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side på en tallerken. OBS: Kyllingen færdigtilberedes i trin 5.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.

5

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, et skvæt limesaft, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og kylling, og lad simre i 3-4 min. Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener. Server med resterende limebåde.