Malaysisk kyllingelaksa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Malaysisk kyllingelaksa

Malaysisk kyllingelaksa

med hvidløgskogte jasminris og sprød pak choi

Prøv malaysisk i denne uge! Server hvidløgsris og kyllingestrimler med en vidunderlig velsmagende sauce lavet af kokosmælk, pak choi og peberfrugter. Saucen smager du til med karrypulver og en lækker laksakrydderiblanding. Som du kan se, er retten både indbydende, nem at lave og rigtig, rigtig velsmagende!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime, økologisk

300 g

Kyllingebryststrimler

200 ml

Kokosmælk

4 g

Curry-on

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)687 kcal
Energi (kJ)2873 kJ
Fedt20.88 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat77.04 g
Sukker9.9 g
Protein46.65 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Forbered råvarer
2

Hak peberfrugt groft. Hak pak choi groft. Skær lime i både.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side på en tallerken. OBS: Kyllingen færdigtilberedes i trin 5.

Steg peberfrugt
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Steg peberfrugt, Curry-on og Ga-Laksa i 2-3 min.

Lav laksa
5

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, et skvæt limesaft, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og kylling, og lad simre i 3-4 min. Tilsæt pak choi, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris og laksa i dybe tallerkener. Server med resterende limebåde.