Skip to main content
Lynstegte veggiebidder og 'yaki'-udonnudler
Lynstegte veggiebidder og 'yaki'-udonnudler

Lynstegte veggiebidder og 'yaki'-udonnudler

med saltede peanuts og forårsløg

Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder veggiebidder, grøntsager, asiatisk woksauce, sød chilisauce, misopasta og hvidvinseddike. Vi topper herlighederne med crunchy peanuts og skivet forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Jordnødder
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

½ stk

Løg

20 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Forårsløg

1 stk

Citrusfrugt

15 g

Misopasta

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Salt til sauce

1 dl

Gemt nudelvand

Næringsindhold

Energi (kJ)3274 kJ
Kalorier (kcal)782 kcal
Fedt25.3 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat93.9 g
Sukker21.5 g
Kostfibre8.7 g
Protein44.7 g
Kolesterol0.3 mg
Salt7.3 g
Potassium359.8 mg
Calcium75.6 mg
Iron1 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg pulled beans
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak pak choi groft.

Halver citrusfrugt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans, rødløg og gulerod med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce, sød chilisauce, misopasta, salt og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler, pak choi, sesamfrø og et skvæt citrusfrugtsaft, og vend sammen.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image