HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLynstegt Svineschnitzel
topBanner
Lynstegt svineschnitzel

Lynstegt svineschnitzel

med bagte rodfrugter og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager kartofler og rodfrugter sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med smuk grøn pestodressing og ristede sesamfrø.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:ægsennepsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Rodfrugtsmix

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

300 g

Svineschnitzel

4 g

Jorden Rundt

(Indeholderæg, sennep)

110 g

Zucchini

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

60 g

Spinat

50 g

Cremet pestodressing

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)663 kcal
Energi (kJ)2772 kJ
Fedt23.52 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat69.73 g
Sukker14.9 g
Protein40.97 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær løg i 2 cm både. Skær rodfrugter (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Hvide Løjer & Urter. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

2

Vend schnitzler med Jorden Rundt og et nip salt* og peber* i en skål. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

3

Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm tykke, halve skiver. Fordel på bagepladen i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Steg schnitzler 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt. TIP: Hvis kødet bliver færdigt før grøntsagerne, kan du lade det hvile dækket til med sølvpapir indtil servering.

5

Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen. Tilsæt spinat, og vend sammen. Skær schnitzler i tynde skiver.

6

Anret schnitzler og grøntsager på tallerkener. Dryp med pestodressing. Drys med sesamfrø.