Tag børnene med i køkkenet, og lav mexicanske tacos som Coco til 'Dia de los muertos'! Det bliver en ren fiesta, når vi laver tacos med pulled pork, revet gulerod, avocado og stegte majs. I ægte mexicansk stil laver vi også en herlig dressing med frisk koriander. Disse tacos vil blive et kæmpe hit hos både de levende og døde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
300 g
Pulled pork
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 dåse
Majs
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
½ spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til kød
1 spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak løg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand, Tex-Mex og Ay Cajun-ba i gryden, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak koriander fint.
Bland fraiche, halvdelen af koriander, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Hvis du ikke er vild med koriander, kan du bare undlade det.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret tacos med gulerod, pulled pork, avocado og majs, og dryp med dressing.
Top med resterende koriander.