HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingewok
topBanner
Kyllingewok

Kyllingewok

med hvidløgsris, broccoli & peanuts

Lad den skønne kyllingwok friste i aften. Steg kylling med broccoli og tomater. Tilsæt karrypasta, kokosmælk og den vidunderlige krydderiblanding Ga-Laksa, der tager denne wok til et helt nyt niveau. Server med hvidløgsris, peanuts og limebåde, og du har et perfekt måltid.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:jordnøddersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

200 ml

Kyllingelårfilet, strimler

1 pose

Kokosmælk

20 g

Koriander

4 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

1 stk

Ga-Laksa

150 g

Hvidløgsfed

250 g

Jasminris

1 stk

Broccoli

efter behov

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Smør* (trin 1)

efter behov

Vand* (trin 1)

Sukker* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2476.2375 kJ
Kalorier (kcal)591.835 kcal
Fedt24.39 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat73.8151 g
Sukker7.7 g
Protein15.144 g
Salt1.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm store tern. Hak koriander groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling, karrypasta og Ga-Laksa i 3-4 min, og krydr med et nip salt*. Tilsæt broccoli og tomat, og steg i yderligere 2-3 min. Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Riv limeskal, og skær lime i både. Tilsæt limeskal og et skvæt limesaft til panden med kyllingewok.

5

Tilsæt koriander (gem lidt til anretning), og krydr med et nip sukker* og salt*.


6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok og grøntsager. Drys med peanuts og resterende koriander. Server med limebåde.