Skip to main content
Krydret koreansk kyllingeburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret koreansk kyllingeburger

Krydret koreansk kyllingeburger

med søde sesamkartofler og asiatisk mayo

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en spændende opskrift på krydret koreansk kyllingeburger med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores burgers med paneret kylling med koreansk BBQ-sauce, coleslaw med rødkål, forårsløg og ​​asiatisk mayo og syltet agurk og chili. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede, søde sesam-kartoffelbåde.

Tags:
Stærk
Comfort Food
Allergener:
Egg
Gluten
Milk
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Soja
Sesamzaad
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rød chili

50 g

Panko

450 g

Sød kartoffel

12 ml

Hvidvinseddike

75 g

Rødkål, skåret

75 g

Koreansk BBQ-sauce

1 g

Chiliflager

10 g

Sesamfrø

1 stk

Forårsløg

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

50 g

Honning-ingefærdressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4644 kJ
Kalorier (kcal)1110 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat126.3 g
Sukker26.3 g
Kostfibre7.7 g
Protein57.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.1 g
Calcium14.1 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Top færdige søde kartofler med sesamfrø, og vend sammen.

Sylt agurk
2

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend agurk og chili i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Paner kylling
3

Læg en hånd på hvert kyllingebrystfilet, og skær igennem på langs med en skarp kniv på et andet skærebræt. Krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Krydr med et nip salt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
5

Del boller på midten.

Snit forårsløg fint.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 2-3 min, når kartoflerne har 3 min tilbage.

Imens, bland rødkål, forårsløg og halvdelen af ​​asiatisk mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Bland BBQ-sauce og honning-ingefærdressing i en lille skål.

Server
6

Top kylling med BBQ-dressing.

Fyld boller med kylling, coleslaw og en smule agurk.

Server med kartoffelbåde, agurk og resterende asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image