
Vores krydrede kikærtesalat har præcis nok varme til at afrime dine smagsløg, så de kan nyde fuldt ud. Halloumi, couscous, kikærter og avocado er parret med cherrytomater i dette vegetariske stykke, toppet med en knivspids frisk, grøn persille.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Tomat
150 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Kikærter
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Bouillon
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Citrusfrugt
200 g
Halloumi
½ stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Avocado
2.5 dl
Vand

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv hvidløg fint. Bland kikærter, Ay-Cajun-ba, hvidløg og et stort nip salt* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min.

Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Hak groft. Bland kikærter, tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Skær citron i både. Bland fraiche og et skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Skær halloumi i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Rør couscous i skålen med kikærter. Tilsæt et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt*. Vend sammen.

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med halloumi og resterende persille. Server med citrondressing og citronbåde.