
Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmåltid, der skal gå hurtigt at lave. Lækker sprød baguette med hvidløg, toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, rødløg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kartofler
½ stk
Løg
1 stk
Agurk
1 pose
Dild
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
30 g
Blandet salat
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Æg, Sennep, Sulfitter)
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Olivenolie (trin 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Hak dild fint.
Skyl salat [1/2 pose, 2P].

Bland honning-sennepsdressing, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af dild i en lille skål.
Krydr med salt og peber.

Pres eller hak hvidløg fint.
Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Del brød på langs, og smør med hvidløgsolie.
Bag i ovnen i 6-8 min.

Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen.
Vend kartofler med resterende dild.

Fyld brød med salat, laks, agurk, løg og dressing.
Server med dildkartofler og mayonnaise.