Koldrøget laksesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koldrøget laksesandwich

Koldrøget laksesandwich

med sød sennepsdressing og dildkartofler

Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmåltid, der skal gå hurtigt at lave. Lækker sprød baguette med hvidløg, toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, rødløg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayo.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

½ stk

Løg

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

30 g

Blandet salat

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3962 kJ
Kalorier (kcal)947 kcal
Fedt118.8 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat96.6 g
Sukker12.2 g
Protein129.9 g
Salt14.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Hak dild fint.

Skyl salat [1/2 pose, 2P].

Lav dressing
3

Bland honning-sennepsdressing, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af dild i en lille skål.

Krydr med salt og peber.

Bag brød
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Del brød på langs, og smør med hvidløgsolie.

Bag i ovnen i 6-8 min.

Bland dild og kartofler
5

Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen.

Vend kartofler med resterende dild.

Server
6

Fyld brød med salat, laks, agurk, løg og dressing.

Server med dildkartofler og mayonnaise.