HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKoldrøget Laksesandwich
topBanner
Koldrøget laksesandwich

Koldrøget laksesandwich

med sød sennepsdressing og dildkartofler

Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmåltid, der skal gå hurtigt at lave. Lækker sprød baguette med hvidløg, toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, rødløg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayo.

Tags:Mad i fad
Allergener:SennepGlutenFiskÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kartofler

½ stk

Løg

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

12.5 g

Honning

6 g

Sennep

(IndeholderSennep)

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Baguette

(IndeholderGlutenKan indeholdeSesam)

100 g

Koldrøget laks

(IndeholderFisk)

30 g

Blandet salat

25 g

Mayonnaise

(IndeholderSennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)940 kcal
Energi (kJ)3932 kJ
Fedt50.5 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat99.37 g
Sukker14.9 g
Protein25.32 g
Salt3.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skræl agurk til lange, tynde bånd. Hak dild fint. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

3

Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af dild i en lille skål. Krydr med et nip salt og peber.

4

Pres eller hak hvidløg fint. Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål. Del brød på langs, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min.

5

Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen. Vend kartofler med resterende dild.

6

Fyld brød med salat, laks, agurk, løg og dressing. Server med dildkartofler og mayonnaise.