Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Koldrøget laksesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koldrøget laksesandwich

Koldrøget laksesandwich

med sød sennepsdressing og dildkartofler

Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmåltid, der skal gå hurtigt at lave. Lækker sprød baguette med hvidløg, toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, rødløg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayo.

Tags:
Let at lave
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvede
Fisk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

12.5 g

Honning

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

30 g

Blandet salat

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)940 kcal
Energi (kJ)3932 kJ
Fedt50.5 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat99.37 g
Sukker14.9 g
Protein25.32 g
Salt3.5 g

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skræl agurk til lange, tynde bånd. Hak dild fint. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

Lav dressing
3

Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af dild i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Bag brød
4

Pres eller hak hvidløg fint. Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. Del brød på midten og på langs, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min.

Bland dild og kartofler
5

Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen. 

Vend kartofler med resterende dild.

Server
6

Fyld brød med salat, laks, agurk, rødløg og dressing. Server med dildkartofler og mayonnaise.