Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmåltid, der skal gå hurtigt at lave. Lækker sprød baguette med hvidløg, toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, rødløg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
½ stk
Rødløg
1 stk
Agurk
1 pose
Dild
12.5 g
Honning
6 g
Sennep
(IndeholderSennep)1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Baguette
(IndeholderGlutenKan indeholdeSesam)100 g
Koldrøget laks
(IndeholderFisk)30 g
Blandet salat
25 g
Mayonnaise
(IndeholderSennep, Æg)2 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skræl agurk til lange, tynde bånd. Hak dild fint. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.
Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af dild i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. Del brød på midten og på langs, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min.
Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen.
Vend kartofler med resterende dild.
Fyld brød med salat, laks, agurk, rødløg og dressing. Server med dildkartofler og mayonnaise.