Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmad, som er hurtigt at lave. Lækker sprød, hvidløgsbagt baguette toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, løg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
500 g
Kartofler
100 g
Koldrøget laks
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Dild
20 g
Honning-sennepsdressing
2 stk
Baguette
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Pastinak
¼ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Olie til dressing
2 spsk
Olie til brød
Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Hak dild fint.
Skyl salat.
Bland honning-sennepsdressing, olivenolie og halvdelen af dild i en lille skål.
Krydr med et nip salt og peber.
Del brød på langs.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland olivenolie, hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie.
Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprødt og gyldent.
Vend færdigbagte rodfrugter med resterende dild.
Fyld brød med salat, laks, agurk, skalotteløg og honning-sennepsdressing.
Server med dildrodfrugter og mayonnaise.