Skip to main content
Koldrøget laksebaguette
Koldrøget laksebaguette

Koldrøget laksebaguette

med sød sennepsdressing og dildkartofler

Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmad, som er hurtigt at lave. Lækker sprød, hvidløgsbagt baguette toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, løg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Egg
Senf
Pesce
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

500 g

Kartofler

100 g

Koldrøget laks

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Dild

20 g

Honning-sennepsdressing

2 stk

Baguette

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Olie til dressing

2 spsk

Olie til brød

Næringsindhold

Energi (kJ)4463 kJ
Kalorier (kcal)1067 kcal
Fedt51.5 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat127.7 g
Sukker11.9 g
Kostfibre11.7 g
Protein29.4 g
Salt4.4 g
Potassium1150 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Hak dild fint.

Skyl salat.

Lav dressing
3

Bland honning-sennepsdressing, olivenolie og halvdelen af dild i en lille skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Lav hvidløgsbrød
4

Del brød på langs.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprødt og gyldent.

Tilsæt dild
5

Vend færdigbagte rodfrugter med resterende dild.

Server
6

Fyld brød med salat, laks, agurk, skalotteløg og honning-sennepsdressing.

Server med dildrodfrugter og mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image