topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kofta

Kofta

med tomater & couscoustabouleh

Lad denne velsmagende opskrift på saftige köfte, varm tabbouleh-salat og forfriskende citronsauce forgylde familiens middag i aften. En mættende ret, vores kok Sophie krydret med en børnevenlig smagseksplosion. Få hjælp af de små i køkkenet, så er maden klar på bare 20 minutter.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Kruspersille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

5 g

Tex-Mex

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Hvidløgsfed

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Tomat

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)550 kcal
Energi (kJ)2301 kJ
Fedt19.52 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat53.78 g
Sukker3.2 g
Protein38.28 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Bland fars
1

Bland Tex-Mex, hakket oksekød, æg*, panko og et nip salt* i en skål. Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10 min.

Forbered grøntsager
3

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Riv citronskal, og skær citron i både.

Kog couscous
4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 8-10 min.

Bland couscoustabouleh
5

Hak tomat og agurk groft. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Vend tomat, agurk, et nip citronskal, 1/2 forårsløg og 1/2 persille i gryden med færdigkogt couscous. Smag til med salt* og peber*. Bland yoghurt med et skvæt citronsaft og resterende persille i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscoustabouleh og koftaer på tallerkener. Top med resterende forårsløg. Server med dressing og resterende citronbåde.