HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKofta
topBanner
Kofta

Kofta

med tomater & couscoustabouleh

Lad denne velsmagende opskrift på saftige köfte, varm tabbouleh-salat og forfriskende citronsauce forgylde familiens middag i aften. En mættende ret, vores kok Sophie krydret med en børnevenlig smagseksplosion. Få hjælp af de små i køkkenet, så er maden klar på bare 20 minutter.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Kruspersille

5 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

250 g

Tex-Mex

30 g

Hakket oksekød

100 g

Panko

(Indeholdergluten)

4 g

Gulerod

1 stk

Forårsløg

¼ tsk

Couscous

(Indeholdergluten)

2.5 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Hvidløgsfed

Agurk

Agurk, piccolo

Tomat

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)549.98 kcal
Energi (kJ)2301.1165 kJ
Fedt19.5235 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat53.78 g
Sukker3.2 g
Protein38.275 g
Salt4.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bland Tex-Mex, hakket oksekød, æg*, panko og et nip salt* i en skål. Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10 min.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Riv citronskal, og skær citron i både.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 8-10 min.

5

Hak tomat og agurk groft. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Vend tomat, agurk, et nip citronskal, 1/2 forårsløg og 1/2 persille i gryden med færdigkogt couscous. Smag til med salt* og peber*. Bland yoghurt med et skvæt citronsaft og resterende persille i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret couscoustabouleh og koftaer på tallerkener. Top med resterende forårsløg. Server med dressing og resterende citronbåde.