HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKartoffelsalat
topBanner
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

med røget laks & dilddressing

En fyldig kartoffelsalat med zucchini, radiser og rødløg, som får en ekstra god smag af den lækre dild- og sennepsdressing. Du topper denne fantastiske salat med røget laks og stegte græskarkerner, som fuldender retten. Perfekt til en delikat frokost på en solskinsdag.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:sennepfiskmælknødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12 g

Sennep

(Indeholdersennep)

1 pose

Koldrøget laks

(Indeholderfisk)

150 g

Dild

125 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Radiser

½ stk

Citron, økologisk

20 g

Rødløg

500 g

Græskarkerner

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

efter behov

Kartofler

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)387.48 kcal
Energi (kJ)1621.2164 kJ
Fedt13.9137 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat53.2367 g
Sukker9.4 g
Protein11.3802 g
Salt0.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kom kartofler i en gryde med koldt, letsaltet vand*, og bring i kog. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side.

2

Hak dild fint. Skær radiser i kvarte. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skræl zucchini til lange, tynde bånde, og hak resterende zucchini groft. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min, og stil til side.

4

Bland dild (gem lidt til anretning), citronskal, sennep og fraiche i en lille skål. Smag til med citronsaft, salt* og peber*.

5

Bland kartofler, zucchini, radiser, rødløg og halvdelen af dressing i en stor skål.

6

Anret kartoffelsalat og laks i dybe tallerkener. Drys med græskarkerner og resterende dild. Server med citronbåde og resterende dressing.