Kartoffelsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

med røget laks & dilddressing

En fyldig kartoffelsalat med zucchini, radiser og rødløg, som får en ekstra god smag af den lækre dild- og sennepsdressing. Du topper denne fantastiske salat med røget laks og stegte græskarkerner, som fuldender retten. Perfekt til en delikat frokost på en solskinsdag.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

100 g

Koldrøget laks

1 pose

Dild

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

125 g

Radiser

1 stk

Citron, økologisk

½ stk

Rødløg

1 pakke

Græskarkerner

500 g

Kartofler

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)387 kcal
Energi (kJ)1621 kJ
Fedt13.91 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat53.24 g
Sukker9.4 g
Protein11.38 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kom kartofler i en gryde med koldt, letsaltet vand*, og bring i kog. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side.

Forbered råvarer
2

Hak dild fint. Skær radiser i kvarte. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skræl zucchini til lange, tynde bånde, og hak resterende zucchini groft. 

Rist græskarkerner
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min, og stil til side.

Lav sennepsdressing
4

Bland dild (gem lidt til anretning), citronskal, sennep og fraiche i en lille skål. Smag til med citronsaft, salt* og peber*.

Lav kartoffelsalat
5

Bland kartofler, zucchini, radiser, rødløg og halvdelen af dressing i en stor skål.

Server
6

Anret kartoffelsalat og laks i dybe tallerkener. Drys med græskarkerner og resterende dild. Server med citronbåde og resterende dressing.