Japansk svinekøds-tonkatsu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk svinekøds-tonkatsu

Japansk svinekøds-tonkatsu

med sojabaseret sauce og sprød salat

Har du aldrig hørt om Tonkatsu? Det er en japansk ret bestående af en paneret svinekotelet, der bliver stegt eller friteret. Vi serverer vores svinekøds-tonkatsu med en krydret sauce med soja, Worcestershiresauce og honning, og en sprød salat med kål, agurk, gulerod og mayonnaise.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Byg
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 stk

Citron

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Svineschnitzel

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

12.5 g

Honning

150 g

Spidskål, skåret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)553 kcal
Energi (kJ)2316 kJ
Fedt26.8 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat34.46 g
Sukker17.6 g
Protein40.06 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær citron i både. Krydr schnitzler med et nip salt.

Paner schnitzler
2

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en anden dyb tallerken. Vend schnitzler i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Steg schnitzler
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. Pisk vand [½ dl | 1 dl] og hvedemel [½ spsk | 1 spsk] til en jævning i en lille skål med en gaffel. TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov, så schnitzlerne ikke sidder fast i stegepanden.

Lav sauce
4

Opvarm samme stege pande (skyl af først) på middel varme. Tilsæt sojasauce, worcestershire sauce [½ pakke, 2P] og honning [½ pakke, 2P], og rør godt rundt. Tilsæt jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min, eller indtil tyknet. Smag til med salt og peber. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Bland salat
5

Bland spidskål, agurk, gulerod, mayonnaise og et skvæt citronsaft i en stor skål, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret tonkatsu og salat på tallerkener. Dryp med sauce. Drys med forårsløg. Server med citronbåde.