
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiveopskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. “Ebi” betyder rejer på japansk, og "Ebi Fry" er en populær japansk ret, der består af sprødstegte eller friterede rejer. Vi panerer vores rejer i panko og sesamfrø, steger dem gyldne, og serverer dem med asiatisk dressing og sort sesammayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)
1 stk
Forårsløg
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning

Dup rejer tørre med køkkenrulle.
Bland rejer, hvedemel, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.
Pisk æg i en lille skål, og vend halvdelen i skålen med rejer.
TIP: Gem resterende æg til en anden ret.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Vend panko og sesamfrø i skålen med rejer, indtil rejer er dækket.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte.
Imens, snit forårsløg fint.
TIP: Brug panko fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Anret rejer på en tallerken, og dryp med asiatisk dressing.
Top med forårsløg.
Server med sesammayonnaise.