Skip to main content
Japansk ”ebi fry” med sprøde rejer
Japansk ”ebi fry” med sprøde rejer

Japansk ”ebi fry” med sprøde rejer

2 portioner | med sort sesammayonnaise

3.8
(17)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiveopskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. “Ebi” betyder rejer på japansk, og "Ebi Fry" er en populær japansk ret, der består af sprødstegte eller friterede rejer. Vi panerer vores rejer i panko og sesamfrø, steger dem gyldne, og serverer dem med asiatisk dressing og sort sesammayonnaise.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Krebsdyr

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)1784 kJ
Kalorier (kcal)426 kcal
Fedt30.9 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat20.1 g
Sukker6.3 g
Kostfibre1.1 g
Protein16.4 g
Kolesterol78.1 mg
Salt3.4 g
Potassium42.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Forbered rejer
1

Dup rejer tørre med køkkenrulle.

Bland rejer, hvedemel, salt og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Pisk æg i en lille skål, og vend halvdelen i skålen med rejer.

TIP: Gem resterende æg til en anden ret.

Paner rejer
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend panko og sesamfrø i skålen med rejer, indtil rejer er dækket.

Steg rejer
3

Steg rejer i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: Brug panko fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejer på en tallerken, og dryp med asiatisk dressing.

Top med forårsløg.

Server med sesammayonnaise.