Er du klar til smagen af la dolce vita? Vores italienske rejepasta bringer landets fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke pastaret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige. Buon appetito!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
½ g
Chiliflager
125 g
Cherrytomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
70 g
Tomatpuré
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
60 g
Blandet salat
1 stk
Skalotteløg
2 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til rejer
½ tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver cherrytomater.
Skyl salat.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg skalotteløg i 4-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt rejer og hvidløg med et nip salt, og steg videre i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Overfør til en tallerken.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg Mamas Favorit, et nip chiliflager, tomatpuré, cherrytomater, sukker og salt i 1-2 min.
Tilsæt madlavningsfløde og worcestershiresauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt pasta, pastavand og et nip salt og peber, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.
Anret pasta, rejer og skalotteløg på tallerkener.
Top med salat.
Drys med resterende chiliflager.