Skip to main content
Italiensk rejepasta

Italiensk rejepasta

med cremet tomatsauce og blandet salat

Er du klar til smagen af la dolce vita? Vores italienske rejepasta bringer landets fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke pastaret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige. Buon appetito!

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Æg
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

½ g

Chiliflager

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

70 g

Tomatpuré

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

60 g

Blandet salat

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til rejer

½ tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3178 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt35.6 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat83.3 g
Sukker16.6 g
Kostfibre5 g
Protein27 g
Kolesterol78 mg
Salt3.9 g
Potassium42.8 mg
Calcium19.9 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver cherrytomater.

Skyl salat.

Steg skalotteløg og rejer
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt rejer og hvidløg med et nip salt, og steg videre i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg Mamas Favorit, et nip chiliflager, tomatpuré, cherrytomater, sukker og salt i 1-2 min.

Tilsæt madlavningsfløde og worcestershiresauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand og et nip salt og peber, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret pasta, rejer og skalotteløg på tallerkener.

Top med salat.

Drys med resterende chiliflager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image