Skip to main content
Italiensk prosciuttobaguette med kyllingebryst
Italiensk prosciuttobaguette med kyllingebryst

Italiensk prosciuttobaguette med kyllingebryst

med goudasalat og ostetoppede kartoffelbåde

Forkæl dig selv med en herlig sandwich til aftensmad med vores Italiensk prosciuttobaguette. Denne sandwich fyldes med skiver af prosciutto, aiolidressing og en hakket salat med gouda og tomattern, som giver en lækker og anderledes sandwichoplevelse, du sent vil glemme!

Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ stk

Løg

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

4 g

Souvlaki-krydderi

(Kan indeholde spor af: Æg, Fisk, Sennep, Sesam, Soja, Selleri, Krebsdyr, Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Prosciutto

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

10 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Pastinak

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

1 spsk

Olie til salat

½ spsk

Vand til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)4612 kJ
Kalorier (kcal)1102 kcal
Fedt38.2 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat127.8 g
Sukker12.3 g
Protein65.4 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav goudasalat
2

Imens, hak tomat groft.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.

Hak rødløg fint.

Bland tomat, salat, rødløg, gouda, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål

Varm baguette og steg kylling
3

Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 5-6 min.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav dressing
4

Imens, bland aioli, Souvlaki-krydderi, vand og et nip peber i en lille skål

Fyld baguette
5

Top kartofler med finrevet ost, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Skær en åbning i brød, men ikke hele vejen igennem.

Smør med dressing, og top med prosciutto og goudasalat.

Server
6

Anret baguette, kyckling og kartoffelbåde på tallerkener.