Forkæl dig selv med en herlig sandwich til aftensmad med vores Italiensk prosciuttobaguette. Denne sandwich fyldes med skiver af prosciutto, aiolidressing og en hakket salat med gouda og tomattern, som giver en lækker og anderledes sandwichoplevelse, du sent vil glemme!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
½ stk
Løg
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Souvlaki-krydderi
(Kan indeholde spor af: Æg, Fisk, Sennep, Sesam, Soja, Selleri, Krebsdyr, Mælk)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Prosciutto
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
10 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Pastinak
280 g
Kyllingebryst
½ tsk
Salt til rodfrugter
1 spsk
Olie til salat
½ spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak tomat groft.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.
Hak rødløg fint.
Bland tomat, salat, rødløg, gouda, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål
Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 5-6 min.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland aioli, Souvlaki-krydderi, vand og et nip peber i en lille skål
Top kartofler med finrevet ost, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Skær en åbning i brød, men ikke hele vejen igennem.
Smør med dressing, og top med prosciutto og goudasalat.
Anret baguette, kyckling og kartoffelbåde på tallerkener.