Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Synes du at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne lynopskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred med indiske krydderier, og serverer den med ingefærris med gulerod, spinat, cashewnødder, smør og en kølende agurkeyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder Fisk)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Mild Mahal
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Agurk
1 pose
Mynte
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)
1 stk
Gulerod, Julienne
150 g
Jasminris
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Mild Mahal.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skyl spinat.
Hak agurk fint.
Bland yoghurt, agurk og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Tilsæt gulerod, spinat, cashewnødder og smør [1 spsk | 2 spsk] i gryden med færdig ris, og vend sammen lige inden servering.
Anret ris, fisk og agurk på tallerkener.
Top med mynte.
TIP: Spring mynten over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.