Skip to main content
Indisk inspireret hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret hvid fisk

Indisk inspireret hvid fisk

med kachumbersalat og kikærtekarry

Kachumbersalat er en indisk salat med tomat og agurk. Vores variant indeholder også koriander. Vi serverer den med sprødstegt kuller, og en fantastisk kikærtekarry med løg, gulerod, kokosmælk og masser af spændende indiske krydderier.

Tags:
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Koriander

390 g

Kikærter

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

90 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2200 kJ
Kalorier (kcal)526 kcal
Fedt27.4 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat27.2 g
Sukker10.1 g
Protein38.6 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kikærter
3

Tilsæt Ginger Ninja og Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kikærter (inklusive væde), kokosmælk, vand, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil tyknet.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Lav kachumbersalat
4

Imens, hak tomat og agurk groft

Hak koriander fint.

Bland tomat, agurk, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kikærtekarry i dybe tallerkener.

Top med fisk og kachumbersalat.