
Indian pork curry
with yellow rice and cooling dressing
I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag! Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekarry med tomat, ingefær, hvidløg og gulerod. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med fraiche!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Basmatiris
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
300 g
Svinekamfilet
8 g
Mild Mahal
1 dåse
Tomatpuré
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Løg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 dl
Vand (trin 5)
Fremgangsmåde

Opvarm en gryde, tilsæt Ginger Ninja, og rist i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl] og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil ris er blødt. TIP: Fjern ikke låget!
Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Skær løg i 3 cm både. Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern. Hak persille fint (gem nogle blade til pynt). Skær kød i 3 cm strimler.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt kød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. Overfør kød til en skål, og stil til side.
Bland agurk, fraiche [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 4-5 min, indtil møre. Tilsæt tomatpuré [½ stk, 2P] ingefær, hvidløg, Mild Mahal, og hvedemel* [2 tsk | 4 tsk] og steg i 2 min. Skru ned til middel varme, tilsæt kyllingebouillon og vand* [2 dl | 4 dl] og lad simre ved middelhøj varme i 2 min. Rør resterende fraiche ned lidt ad gangen så der ikke kommer klumper. Tilsæt kød og krydr med salt* og peber*.
Anret ris og svinekødskarry i dybe tallerkener i hver sin side, top med agurkdressing, og pynt med persilleblade.