topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indian pork curry

Indian pork curry

with yellow rice and cooling dressing

I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag! Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekarry med tomat, ingefær, hvidløg og gulerod. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med fraiche!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

300 g

Svinekamfilet

8 g

Mild Mahal

1 dåse

Tomatpuré

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3698 kJ
Kalorier (kcal)884 kcal
Fedt43.1 g
Mættet fedt21.1 g
Kulhydrat79.8 g
Sukker14.6 g
Protein41.1 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Opvarm en gryde, tilsæt Ginger Ninja, og rist i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl] og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil ris er blødt. TIP: Fjern ikke låget!

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Skær løg i 3 cm både. Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern. Hak persille fint (gem nogle blade til pynt). Skær kød i 3 cm strimler.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt kød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. Overfør kød til en skål, og stil til side.

4

Bland agurk, fraiche [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Kog svinekødskarry
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 4-5 min, indtil møre. Tilsæt tomatpuré [½ stk, 2P] ingefær, hvidløg, Mild Mahal, og hvedemel* [2 tsk | 4 tsk] og steg i 2 min. Skru ned til middel varme, tilsæt kyllingebouillon og vand* [2 dl | 4 dl] og lad simre ved middelhøj varme i 2 min. Rør resterende fraiche ned lidt ad gangen så der ikke kommer klumper. Tilsæt kød og krydr med salt* og peber*.

6

Anret ris og svinekødskarry i dybe tallerkener i hver sin side, top med agurkdressing, og pynt med persilleblade.