
Tacos er perfekte, når aftensmaden skal blive klar i en fart! Her steger vi kylling med ingefærkrydderier, og laver en farverig rødkålssalat med agurk og gulerod. Vi samler det hele i små tortillabrød, topper med sataysauce og drysser med peanuts. Aftensmad på under 30 min er klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kyllingebryststrimler
100 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
8 stk
Minitortillabrød, fuldkorn
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
½ stk
Agurk
150 g
Rødkål, skåret
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland agurk, gulerod, rødkål, olivenolie og salt i en stor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Ginger Ninja og salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Anret kålsalat, kylling og sataysauce i tortillabrød.
Top med peanuts.