Spaghetti bolognese er et fremragende valg, når du hurtigt vil have mad på bordet. I aften steger vi oksekød med middelhavskrydderier og kyllingebouillon, inden det havner i en fantastisk sauce med tomater, mornaysauce og spaghetti. Vi topper med revet ost, frisk tomat og basilikum, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
225 g
Hakket oksekød
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød, Middelhavsdrøm og kyllingebouillon i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt.
Imens, hak tomat groft.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hakkede tomater og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt mornaysauce, og rør rundt.
Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Anret spaghetti bolognese i dybe tallerkener.
Top med basilikum og finrevet ost [½ pakke, 2P].