Tabouleh er en salat med base af bulgur, som kan indeholde en masse spændende ingredienser. Vores skønne variant frister med agurk, spinat, tomat, persille, citron og tørrede tranebær. Vi bygger vores lynhurtige bowl med tabouleh, krydret kylling og kølende yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 g
Chiliflager
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Citron
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, vend kylling med Hello Sunrise og chiliflager i en mellemstor skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skyl spinat.
Hak tomat, persille og agurk groft.
Halver citron [½ stk, 2P].
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Vend agurk, spinat, tomat, persille, salt [1/2 tsk | 1 tsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og tranebær i gryden med bulgur lige inden servering.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret tabouleh i dybe tallerkener.
Top med kylling og yoghurt.