
På jagt efter en hurtig omgang aftensmad? Med vores Cremet kyllinge-svampegryde, serveret med luftige jasminris og estragon-hvidløgsolie, kan du nyde et komplet måltid, som du laver på kun 15 minutter!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Champignon, skivet
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
15 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
1 pose
Estragon
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Jasminris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1.5 spsk
Olie til urteolie
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til kød
1 spsk
Mel til sauce
1 dl
Vand til sauce

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen.
Imens, hak estragon og hvidløg fint.
Bland estragon, olivenolie, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, løg og svampe med salt i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt hvedemel, og steg i 30 sek under omrøring.

Sænk til middel varme.
Tilsæt kyllingebouillon, sennep, madlavningsfløde og vand, og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet og kyllingen gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Anret ris og gryderet i skåle.
Dryp med estragonolie.