Skip to main content
Hurtig Carbonara

Hurtig Carbonara

med svampe og bacon

4.2
(253)

Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. Carbonara er en af de få pastaretter, hvor det ikke er fastlagt præcis hvilken pasta, der skal bruges. I aften laver vi den med Tortiglietti, som minder om Rigatoni, kendt for at være en ægte sovsetyv! Til en tung pastaret passer en henrivende tomatsalat med sursød balsamico perfekt!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)

60 g

Blandet salat

1 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

1 pose

Bredbladet persille

140 g

Bacon, tern

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

200 g

Champignon

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1001 kcal
Energi (kJ)4187 kJ
Fedt42.4 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat104.9 g
Sukker10.7 g
Kostfibre6.6 g
Protein44.7 g
Kolesterol0.2 mg
Salt1.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær tomat i 1 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Lav æggeblanding
2

Bland æggeblomme* [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde og finrevet ost i en skål, og krydr med et stort nip salt og peber*. Pisk sammen med en gaffel, og stil til side. TIP: Saucen bliver ekstra cremet, når du kun bruger æggeblommen.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [½ dl | 1dl], og hæld resten fra.

Steg bacon og svampe
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bacon i 3-4 min, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Tilsæt svampe og hvidløg, og steg i 4-5 min, eller indtil bløde. Skru ned til middel varme, tilsæt pasta, og vend sammen. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads nok i stegepanden.

Bland Carbonara
5

Tilsæt æggeblanding, et skvæt pastavand, bacon og halvdelen af persille, og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland salat, tomat, balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. 

Server
6

Anret Carbonara i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med tomatsalat.