HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojastegte Kikærter
topBanner
Honning- og sojastegte kikærter

Honning- og sojastegte kikærter

med jasminris og frisk koriander

I aften laver vi en velsmagende og nem vegetarbowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Ris og stegte kikærter danner base i vores bowl, som også indeholder tomater, kål og avocado. For at få endnu mere farve og smag topper vi med asiatisk mayo, chili og limebåde.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:sojasesamsulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Lime

1 pakke

Kikærter

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, sesam, sulfitter, gluten)

12.5 g

Honning

25 ml

Sojasauce

(Indeholdersoja, gluten)

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

1 pose

Koriander

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Avocado

1 stk

Forårsløg

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholdersoja, sesam, gluten, æg, sennep)

½ stk

Chili

1 stk

Tomat

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)924.295 kcal
Energi (kJ)3867.2502 kJ
Fedt45.9614 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat97.7093 g
Sukker20 g
Protein19.2135 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og skru ned til lav varme. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], et skvæt limesaft, honning [1/2 pakke, 2P], sojasauce og sesamfrø, og steg videre i 1-2 min.

3

Skær tomat i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Hak koriander fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Snit forårsløg fint.

4

Bland kålblanding, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en skål.

5

Tilsæt forårsløg til gryden med færdigkogt ris, og rør rundt. Tilsæt koriander til panden med kikærter, og rør rundt.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kikærter, tomat, kålsalat og avocado. Dryp med asiatisk mayonnaise. Drys med chili. Server med limebåde.