Honning- og oreganostegt halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og oreganostegt halloumi

Honning- og oreganostegt halloumi

med perlecouscous & krydrede grøntsager

Drøm dig væk til det solrige Middelhav med dette vegetariske måltid spækket med smag. Sød honning og aromatisk oregano tilføjer en ny dimension til halloumi og dens saltholdighed. Sæt de krydrede, ristede grøntsager og nogle perlecouscous på gaflen, og føl, hvordan dråberne af citron balancerer hele retten. Denne middag skuffer ingen!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

250 g

Blomkål

8 g

Panamad

25 g

Honning

75 g

Fraiche

200 g

Halloumi

4 g

Grøntsagsbouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

1 g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)674 kcal
Energi (kJ)2820 kJ
Fedt25.25 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat73.37 g
Sukker15.6 g
Protein33.52 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Skær blomkål i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Drys med Central American Style (stærk!) og en smule olivenolie*. Vend sammen. Bag i ovnen i 18-20 min.

Kog perlecouscous
2

Skær halloumi i 1 cm tykke skiver. Læg i en skål med koldt vand. Stil til side. Bring vand* i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, perlecouscous og et nip salt*. Kog let i 10-15 min. 

Del citron
3

Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Dup halloumi tør med køkkenrulle.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning og et nip oregano. Steg videre i 1 min.

Tilsæt grøntsager
5

Vend bagte grøntsager, citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], persille (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous og grøntsager på tallerkener. Top med halloumi, fraiche og resterende persille. Server med citronbåde.