Med vores børnevenlige koncept bliver familiemiddage nemme at tilpasse, så alle får glæde af måltidet. Børnene kan nyde de enkle og milde smage, mens forældrene kan tilføje det lille ekstra, der gør retten til deres egen. Burger er altid et hit for store og små, og her kommer en anderledes, og virkelig smagfuld version: Briocheboller fyldt med harissastegt kylling, avocado og harissa-yoghurtdressing. Børnenes burger kan smøres med mayonnaise i stedet for harissa-yoghurtdressing. Hertil serverer vi kartoffelbåde og en blandet salat med gulerod og olivenolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
500 g
Kartofler
1 stk
Avocado
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
4 g
Harissa-krydderi
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med et nip salt og peber.
Skyl salat.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Krydr med salt og et nip peber, og de voksnes kylling yderligere med halvdelen af harissa-krydderi.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland yoghurt og resterende harissa-krydderi med et nip salt og peber i en lille skål.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Bland salat, gulerod, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.
Smør de voksnes boller med harissa-yoghurtdressing.
Smør børnenes boller med mayonnaise.
Top boller med kylling og avocado.
Server med kartoffelbåde og salat.