topBanner
Halloumitacos

Halloumitacos

med karamelliserede løg & oregano

Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte halloumitacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælksulfitterægsennepgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Hjertesalat

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 g

Oregano

1 stk

Citron

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pakke

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4033 kJ
Kalorier (kcal)964 kcal
Fedt52 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat75 g
Sukker16 g
Protein34 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Skær halloumi i skiver (1 cm). Læg i en skål med koldt vand* i 5 min.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl agurk til lange tynde, bånd.

Skær tomat i både.

Riv hjertesalat i mindre stykker.

2

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico og sukker*. Lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en lille skål.

3

Bland 1/2 hvidløg, oregano, en smule olivenolie* og et nip peber* i en skål.

Dup halloumi tør med køkkenrulle.

Vend i skålen.

4

Skær citron i både.

Skær avocado over på langs.

Grav indmad ud med en ske.

Mos med mayonnaise, et stort skvæt citronsaft og resterende hvidløg med en gaffel i en lille skål.

Krydr med salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande (skyl af først) ved middelhøj varme.

Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden.

Varm tortillabrød i ovnen i 1-3 min eller i mikrobølgeovn i 10 sek.

6

Fyld tortillabrød med agurk, tomat, hjertesalat, rødløg og halloumi.

Dryp med avocadodressing.

Server med resterende citronbåde.