topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumitacos

Halloumitacos

med karamelliserede løg & oregano

Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte halloumitacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Tomat

90 g

Salat

15 ml

Balsamico

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Citron

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)824 kcal
Energi (kJ)3448 kJ
Fedt41.84 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat72.84 g
Sukker12.6 g
Protein33.73 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær halloumi i skiver (1 cm). Læg i en skål med koldt vand* i 5 min. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl agurk til lange tynde, bånd. Skær tomat i både. Riv hjertesalat i mindre stykker. 

Karamelliser rødløg
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico og sukker*. Lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

Mariner halloumi
3

Bland 1/2 hvidløg, oregano, en smule olivenolie* og et nip peber* i en skål. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Vend i skålen.

Lav avocadodressing
4

Skær citron i både. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos med mayonnaise, et stort skvæt citronsaft og resterende hvidløg med en gaffel i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg halloumi
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande (skyl af først) ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Varm tortillabrød i ovnen i 1-3 min eller i mikrobølgeovn i 10 sek.

Server
6

Fyld tortillabrød med agurk, tomat, hjertesalat, rødløg og halloumi. Dryp med avocadodressing. Server med resterende citronbåde.