HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumiburger
topBanner
Halloumiburger

Halloumiburger

med cremet pestodressing og fritter

I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægglutensennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

30 g

Briocheboller

(Indeholdermælk, æg, gluten, sennepKan indeholdesoja, sesam)

1 stk

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

1 stk

Tomat

30 g

Løg

500 g

Blandet salat

15 ml

Kartofler

50 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

2 spsk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Vand* (trin 3)

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)787.675 kcal
Energi (kJ)3295.6323 kJ
Fedt48.745 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat53.87 g
Sukker10.4 g
Protein30.4975 g
Salt3.2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver. Skyl salat [½ pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip sukker*, og steg videre i 3-5 min. Overfør til en lille skål.

4

Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål.

5

Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.

6

Smør boller med pestodressing. Fyld med salat, tomat, halloumi og løg. Server med fritter, citronbåde og resterende salat.