Skip to main content
Halloumiburger
Halloumiburger

Halloumiburger

med cremet pestodressing og fritter

4.1
(79)

I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

2 stk

Briocheboller

30 g

Grøn pesto

(Indeholder: Sulfitter, Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

30 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

15 ml

Balsamico

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)787.7 kcal
Energi (kJ)3295.6 kJ
Fedt48.7 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat53.9 g
Sukker10.4 g
Kostfibre5.2 g
Protein30.5 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver. Skyl salat [½ pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.

Karamelliser løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip sukker*, og steg videre i 3-5 min. Overfør til en lille skål.

Lav pestodressing
4

Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.

Server
6

Smør boller med pestodressing. Fyld med salat, tomat, halloumi og løg. Server med fritter, citronbåde og resterende salat.