HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumiburger
topBanner
Halloumiburger

Halloumiburger

med cremet pestodressing & fritter

I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægglutensulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholdermælk, æg, glutenKan indeholdesesam, soja, nødder)

30 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

30 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand* (trin 3)

efter behov

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4450.4165 kJ
Kalorier (kcal)1063.675 kcal
Fedt56.565 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat97.07 g
Sukker18.2 g
Protein38.0175 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 msk | 4 msk] og et nip sukker*, og rør godt rundt. Steg i 3-5 min, og overfør til en lille skål.

4

Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

5

Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.

6

Smør boller med pestodressing. Fyld med salat [½ pose, 2 pers.], tomat, halloumi og løg. Server med fritter, citronbåde og resterende salat.