Halloumiburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med cremet pestodressing & fritter

I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

2 stk

Briocheboller

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

30 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

15 ml

Balsamico

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)788 kcal
Energi (kJ)3296 kJ
Fedt48.75 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat53.87 g
Sukker10.4 g
Protein30.5 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered halloumi
2

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person). Skær løg og tomat i tynde skiver. 

Karamelliser løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg løg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 msk | 4 msk] og et nip sukker*, og rør godt rundt. Steg i 3-5 min, og overfør til en lille skål.

Lav pestodressing
4

Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side.

Server
6

Smør boller med pestodressing. Fyld med salat [½ pose, 2 pers.], tomat, halloumi og løg. Server med fritter, citronbåde og resterende salat.