topBanner
Halloumiburger

Halloumiburger

med cremet pestodressing & fritter

I aften laver vi lækre halloumiburger med cremet pestodressing med mayonnaise. Virkelig skønt tilbehør er karamelliserede løg og sprøde fritter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægglutensulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholdermælk, æg, glutenKan indeholdeKan indeholde spor af sesam, Kan indeholde spor af soja, Kan indeholde spor af nødder)

30 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

½ pose

Blandet salat

500 g

Kartofler

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4580 kJ
Kalorier (kcal)1095 kcal
Fedt67 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat89 g
Sukker14 g
Protein40 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær halloumi i tynde skiver (3 pr. person).

Skær løg og tomat i tynde skiver.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme.

Steg løg under omrøring i 5-6 min.

Tilsæt balsamico, vand* (se ingrediensliste) og et nip sukker*, og rør godt rundt. Steg i 3-5 min, og overfør til en lille skål.

4

Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

5

Varm boller i ovnen i 3 min, når fritterne har 5 min tilbage.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme.

Steg halloumi i 2 min på hver side.

6

Smør boller med pestodressing.

Fyld med salat [½ pose, 2 pers.], tomat, halloumi og løg.

Server med fritter, citronbåde og resterende salat.