HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHakket Svine Og Kalvekødsorzo
topBanner
Hakket svine- og kalvekødsorzo

Hakket svine- og kalvekødsorzo

med stegt champignon og finrevet ost

Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta! Vi steger champignon, hvidløg, løg og hakket svine/kalvekød, og smager til med tomatpuré og vores færdiglavede krydderiblanding Mamas Favorit! Så tilsætter vi kogt orzo, kyllingebouillon og spinat. Så har vi en stegepande fyldt med lækkerier klar til at blive serveret! For ekstra smag topper vi tallerkenerne med finrevet ost, chili og basilikum.

Tags:Hurtig
Allergener:glutenægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

180 g

Orzo

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Champignon

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Kyllingebouillon

60 g

Spinat

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2788.8245 kJ
Kalorier (kcal)666.545 kcal
Fedt18.01 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat74.8716 g
Sukker11.5 g
Protein46.325 g
Salt4.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak løg fint. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [3 dl | 6 dl], og hæld resten fra gennem en si. Hæld vand fra, og vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip peber*. Tilsæt hvidløg, løg og hakket svine-/kalvekød, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

4

Tilsæt tomatpuré og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1 min.

5

Tilsæt pasta, kyllingebouillon og pastavand, vend sammen, og lad simre i 1 min. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. Tilsæt spinat i, og vend sammen indtil den er faldet sammen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost, basilikum og chiliflagerTIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.