
Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores Kullerfiskefrikadeller med purløg og remoulade er fuld af friske og lækre smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd fiskefrikadeller med sprød salat og rodfrugtefritter i hver en bid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Gulerod
2 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
2 g
Citronpeber
1 stk
Purløg
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Solsikkekerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Citrusfrugt
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
75 g
Grønne bønner
60 g
Blandet salat
½ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 stk
Æg til fiskefrikadeller
1 spsk
Mel til fiskefrikadeller
¼ tsk
Salt til fiskefrikadeller
½ spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod, rødbede og pastinak (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Bland spinat, æble, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Hak purløg fint.
Hak fisk fint på et andet skærebræt.
Bland fisk, purløg, citronpeber, æg, hvedemel, rasp, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til fiskefrikadeller (2-3 pr. person).
TIP: Pas på med at lave fiskefrikadellerne for flade, så har de svært ved at hænge sammen.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fiskefrikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Imens, skær citron i både.

Anret fiskefrikadeller, fritter og salat på tallerkener.
Top salat med solsikkefrø.
Server med remoulade og citronbåde.

